Over mij


Made by Renske
Dat ben ik dus, Renske. Ik ben 36 en woon in het zeeuwse land met mijn man en dieren. Je kunt me denk ik het beste omschrijven als een creatieve duizendpoot, al zeg je dat niet zo snel over jezelf ;) . Ik haak, brei, schilder, teken, fotografeer, naai en tuinier naar hartelust.

Een aantal jaren geleden begon ik FunandFang waar ik engelstalige haakpatronen verkocht. Een aantal van die patronen zijn nog gratis te verkrijgen, via ravelry.
Naast haken ben ik in 2016 begonnen met mijn eerste bullet journal en zo rolde ik vanzelf in tekenen en schilderen. Ik heb een aantal cursussen gevolgd en mijn hart ligt momenteel bij waterverf.
Ik heb een cursus kleding maken en patroontekenen gevolgd en ben dus ook vaak achter het naaimachine te vinden.

Ik fotografeer graag en eigenlijk het liefste oude gebouwen. Dit wordt ook wel urban-ex genoemd. Kijk maar eens onder het kopje fotografie.

Verder heb ik een grote voorliefde voor de natuur en tuinieren. In het verleden heb ik een grote moestuin gehad, maar vanaf 2019 gaan we het doen met een kleiner stukje. Daarnaast staat ook mijn balkonnetje altijd vol met zeflgekweekte groente en bloemen.
In huis heb ik niet zoveel planten simpelweg omdat ik katten heb (en ook opvang voor het asiel). Omdat ik toch wat groen om me heen wilde ben ik me gaan verdiepen in het maken van terraria of gesloten eco-systemen. Voorbeelden hiervan kun je terug vinden onder het kopje groen.

Binnenkort ga ik workshops geven, later meer hierover.

Als je vragen hebt over iets wat ik heb gemaakt, of je wilt toestemming om iets te gebruiken, iets kopen of gewoon om gezellig een praatje te maken dat kan: renskeenmarcel@gmail.com
Geen opmerkingen:

Een reactie posten