Over mij


Made by Renske
Dat ben ik dus Renske. Ik ben 34 en woon in het zeeuwse land met mijn man en dieren. Ik ben altijd al creatief bezig geweest. Een aantal jaren geleden begon in FunandFang waar ik engelstalige haakpatronen verkocht. De blog bestaat nog steeds maar eigenlijk doe ik daar verder niets meer mee. Toch wilde ik weer een plek waar ik al mijn maaksels kan plaatsen. Mijn winkel op etsy bestaat nog steeds. Als ik dus patronen verkoop van MadebyRenske doe ik dat via de funandfang etsy winkel.
Naast haakpatronen die ik nog steeds ontwerp, vind je hier foto's, en allerlei andere creatieve uitspattingen. Op het moment ben ik me samen met mijn man aan het verdiepen in Self Sufficient zijn. Dat is een toekomst doel, maar ik vind het wel erg leuk om mee bezig te zijn. Inmiddels maak ik al een jaar mijn eigen wasmiddel en ben ik aan het experimenteren met schoonmaakmiddelen, wecken en gezondheidsproducten. Op de blog deel ik mijn recepten hiervan met jullie.
Enjoy!
Als je vragen hebt over iets wat ik heb gemaakt, of je wilt toestemming om iets te gebruiken, iets kopen of gewoon om gezellig een praatje te maken dat kan: renskeenmarcel@gmail.com
Geen opmerkingen:

Een reactie posten